Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen framme vid 'The number of the beast'... ja, detta är alltså min 666:e text här. Borde firas med pompa och ståt, men det blir hårdmedicinering och sängläge i stället. Just nu influensa. Alla andra skavanker får ligga och lura i vassen. Kyss & Hyss


Iskyssen - [666]




Du drömde min blick
och stal mina hjärtslag
i febriga suckanden,
medan månen åt din skugga.



Som ett skadeskjutet djur
sov du, så vacker, under svärtan,
och lät den deserterade solen
hamra in budskap om flykt.



Du lösgjorde din hand från min,
och viskade något om "frihet".
Du tynade bort vid horisonten,
och lämnade en iskyss på min mun.






Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-11 08:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
Då blir nästa text 667-the neighbour of the beast.
2018-05-13

    ej medlem längre
En text som känns! Bra Judas!
2018-05-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kniven i hjärtat, kärleken övergiven i skarptandad smärtgräns i naken skarp diktkonst.
2018-05-11

  sotlugg
det är spännande hur olika man skriver, jag tar mig friheten att skriva ut hur jag skulle skrivit dikten: (menar inte att det är bättre, menar bara att jag aldrig skulle kunna vara så konkret som du, jag fastnar alltid i det kryptiska)


________________


Du sover som ett skadeskjutet djur
Drömmer min blick

febriga suckanden


du viskar något om "frihet"

lämnar en iskyss på min mun




____________________________
2018-05-11

    ej medlem längre
Skärpa och djup. Smärta och sår. Din iskyss griper tag om strupen.
Krya på dig!
2018-05-11

  Öknens Ros VIP
Du levererar ännu en strålande vass dikt.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP