Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Linan var precis lagom spänd
Hade till slut lyckats hitta denna passage över
Igen
Visste denna gång precis vad jag inte skulle göra
Men försökte glömma det och riktade sinnena framåt
Mot en punkt jag inte uppfattade
Och mitt hela fokus inåt
Denna gång skulle inte något yttre få påverka

De gjorde sina försök
Men strax var jag en väl längd ute
Hela jag riktad framåt
Och
På väg




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-14 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP