Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Annaemi, en sorts självporträtt - mina skor!


Ny profilbild

These shoes are not made for walking
så jag sjunger inte den sången alls just nu
men att sitta i solvärmen på verandan
med fötterna på stolen mitt emot
och må så gott i mina nya sittastillapåverandanskor
med blommorochbladermönster som gör mig glad
ja, så är livet när det är som bäst

These shoes are made for the whimsical me.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-16 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP