Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon slags pretentiös kärleksförklaring


Käre Franke

984: \"...ett grovt, humoristiskt, brutalt ansikte\"
som en farlig pojke, en förfallen aristokrat
\"Fransk var vad jag ville höra\"
men jag visste att du var fransk och att en dag blir du en rödvinspoet precis
som alla andra i svarta armén

Kärlekens burleska anatomi är det du?
eller Kukskrinet
undras hur ditt äggviteämne smakar.

Du skulle nog kunna klättra lika högt som vinrankan på min morfars hus
du är så mycket högre än mig, jag ser bara undersidan på dina skor och dom sticker mig i ögat

Så, käre Franke, jag skulle vilja göra ett anagram av ditt namn och komplicera dig ytterligare. Men det blir bara Kran fe och ur mina kranar kommer inget annat än vatten




Övriga genrer av dråp
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-06-07 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dråp