Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självplågeri

Sluta självplåga
Sluta omfråga
Vem hon är inte viktigt
Men hon är nog på riktigt

Hans sägs nämna ”flickvän”
Du lyssnar på helspänn
För epitetet inte längre ditt
Allt som va känns påhitt

Avfölja, blockera om du bryr dig
Bara kärlekskranka skyr sig
På internet er historia finns kvar
Ett pillat sår, så fyllt av var

Digital detox, yoga, andas
Sinnets isbana måste sandas
Förberedas för framtidens sköte
Tidsfråga blott till nästa möte

För bor man i samma huvudstad
Sjungs risken att ses i varannan ballad.
Oberörd pokerface eller lättsamt glad.
Håll garden högt ingen sprucken fasad.

För aldrig en dag är ni åter.
Bara hopplösa kvar som gråter.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden