Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARTLÄSAREN

 

Lystna ögon

klär av fasaden

 

ritar kartor

av begärelse

 

utmärker platser

att återvända till

 

att nogrannt utforska

njuta lustfylld av

 

släcka törsten

i livets källsprång




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-01 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en spänning i det korrekta kartläsarspråket och erotikens landskap som ger din text en extra krydda. Riktigt fint!
2018-06-04

  Judas Ekholm VIP
Jag älskar hur du målar upp ett språk som är så jävla ambivalent och vackert!

All kärlek!
2018-06-02

  Petter Wingren
Erotikens kraft banar väg genom språket. Formar om konkretion till association så orden fylls med nytt innehåll. Ändå håller språket emot. Inte ens orden vill sälja sina själar lättvindigt. Kartbild för att hitta rätt, skydd mot att gå vilse.
2018-06-02

  Monika A Mirsch VIP
Tack för din inspirerande kartläsning - även jag vill släcka törsten min.
2018-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
fint med mångtydigheten i texten - jag gillar associationerna jag får ;-)
2018-06-01

  DavidM VIP
Levande och njutbart skaldat.
2018-06-01

  ULJO
En text som banar vägen för reflektioner. Bra
2018-06-01

  Feliaxel VIP
Fantastisk text
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP