Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orenhet

Orenhet
är det jag kan tvätta bort
det som är kvar av mig
är rent




Fri vers av Petter Wingren
Läst 211 gånger
Publicerad 2018-05-24 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren