Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Stilla sittande
med en stilla önskan
om något annat

i Hemmets trädgård
där vårens blommor
påminner om liv

och minnena dansar
över gräsmattan
som lyckliga barn




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-24 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta