Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det finns tillfällen då man skulle vilja hänga hela den mänskliga rasen och göra slut på farsen." - - - /August Strindberg


Murphys lag - med livet som bisats

 

 

Sänder underhåll till Ågren,

mjölkar spenarna på Luther,

masserar egot på herr Jante,

och grovhånglar med Murphy:

 

Livet är en dans i en minerad rotunda...




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 633 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-25 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Egentligen tänkte jag dra till med ett schysst citat men jag är astrött och hjärnan har till synes gått och lagt sig för länge sedan. Det får bli halvtaskigt men helhjärtat - nice!
2018-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt outstanding!
2018-05-25

  Solstrale VIP
Nej alltså, denna är suverän! I kubik! Bokmärker genast! ;) tack!
2018-05-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....och en Tsunami i en badtunna.
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP