Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanstyre

 

När svenska folket skulle placera sina pensionspengar i fonder trodde man allt skulle gå rätt till, men icke sa Nicke. När det orangea kuvertet kom andra eller tredje gången, så hade nån klåfingrig fondansvarig helt sonika tagit bort mina 10% i Svenska Kyrkan. Jag är medlem, liksom många andra, i Svenska Kyrkan. Det personen gjorde går emot reglerna för hur fonder ska skötas. Svenska Kyrkan är rik, därför tänkte jag det skulle vara en bra investering. Det gäller ju att placera sina pengar på fonder som går bra. Att låta någon annan sköta ens pengar är att kasta dem i sjön. Varför skulle vi tvingas på detta lurendrejeri? Sedan vill de höja pensionsåldern till 67! 

När ska dårskapen ta slut?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-25 14:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
och vad ska man göra åt detta vanvett, det går ju inte att rösta bort det
2018-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt sanslöst! Detta pensionselände tar aldrig slut.
2018-05-25

  Solstrale VIP
Det var det fräckaste, att förmyndare sina sparare på det viset? Hallå! Är de ateister de som sköter fonder? Man börjar undra?
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP