Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ratad

Jag låtsas som om inget hänt
Förtränger alla känslor jag känt
Jag ler mot dig helt neutral
Inom mig  brinner känslokval

Jag ser ett älskande par
Själv står jag ensam kvar
Gläds åt glädjen att älska
Älska de älskandes glädje









Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-26 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP