Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma.

Som en varm bris
en sommardag.
En yllefilt
en iskall vinterkväll.
En solstråle som dansar
över glittrande vatten.
Ett lugn -en ton
som aldrig tystnar.
En känsla som fortfarande känns
trots att du inte längre finns här.
Men du lever i tanken och hjärtat
kärlek som aldrig dör.
Grattis till alla andra mammor
som är fantastiska på sitt eget unika sätt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 744 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-27 13:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin hyllning till alla mammor...
2018-06-16

  Lars Hedlin
Vacker
2018-06-11

  Janina Kaminska
Mjuk och berörande.
2018-05-30

  ULJO
Fint
2018-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP