Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sist av de sista

Sista ljuset har brunnit ner
Sista bussen har gått
Och du är sist av de sista

Gästerna har lämnat salen
Fat och glas är tomma
Dags att städa efter festen

Du är sist av de sista
Ensam kvar i rummet
Ensam kvar på gården

Stenar med inskriptioner
Minner om levande tider
Och svunna färder

Vänd ryggen till
Vänd dig aldrig om
Det finns ändå inget att se

Slut ögonen och släpp taget
Det uppstår inga nya minnen
Du är ju sist av de sista




Fri vers av Machete Man
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-30 10:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"You gotta walk, don't look back" (P Tosh)
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man