Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i diktsamlingen Som att gå sönder och stå kvar.


Dubbelvikt vecka

 

Måndag
Var är jag
Ett hån, jag tar fan en megafon
Och skriker ut min saknad
Jag skiter väl i mariekex 
Jag vill ha sjövilt sex!

Tisdag
Frånvaro på alla fronter
Numer, mer lag
Än undantag

Onsdag
En dag av ont slag
Jag skriker tyst
Säger inte ett knyst
Om att själen ömmar

Torsdag
Tänker på att grabben glömde morsdag
I år igen
Sen
När jag gör mina försök
Att ro iland ett fängelsebesök
Men mot soc arrogans
Har man inte en chans

Fredag
Vill freda mig från allt
Göra slag
Gräv ner mig
Sjung något ballt

Lördag
Lider, lider mot sitt slut
Googlar öppettider
På vårt systembolag

Söndag
Min sista
Kommunen får pröjsa min kista
Livet är ett jävla knytnävsslag




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-05-31 22:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bravissimo! :) med en tunggungamde känsla...
2018-06-05

    ej medlem längre
Mycket uttycksfullt och slagkraftigt. Gillar skarpt avslutet.
2018-06-04

  Kungskobran VIP
Måndag usel som fan
Tisdag är jag som en vulkan
Onsdag mår jag fan
Torsdag har jag migrän
Fredag går jag på knän
Lördag är läget akut
Söndag är jag fullständigt slut

Osv osv osv



2018-06-02

  Blomma-Stjärna VIP

- som ett knytnävslag i solarplexus!


bra gestaltad längtan- vrede-smärta
2018-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Starkt och berörande slår du ilsket mot livets vedermödor! Ibland blir det bara för mycket.
2018-06-01

  DavidM VIP
Starka rader, de fångar mycket.
2018-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat!
2018-06-01

  Per Teofilusson
Och så svänger det
2018-06-01

  Per Teofilusson
Det är hårt, och det är inte säkert att det är människorna som är hårda. Låter Cornelis om den här, och då menar jag hans allvar. Bra gestaltad smärta, fan bra.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP