Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag missat

Jag hade missat allt
Tänkte jag för en stund
Visst var det sant
Ur det väsentliga perspektivet
Antal timmar av närhet och kontakt var relativt få
Även de timmar av förnimmande av världen
Mitt fokus var format åt annat håll
Och mitt nu var bara ett steg
I taget
Men knappt det ens

Jag låg orörlig
Full
Av allt och tankar
Det hjälpte ju inte
Men reste mig sedan upp
Och förnam
Med alla sinnen
Det hela och
Världen

Och då dök det upp
En längtan till
Allt och närhet
Och till

Det jag missat




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-02 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP