Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötigt möte i livet



om jag var en äng
...en blåklocksäng

och du andades
mig

då ringer det
i varje min
blåa klocka

ljuvlighetens ljuvsammaste musik

och deras ljusblå toner dansar mjukhet
ler
ser mig väl och nickar






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-02 10:35



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Där satt den igen - En Underbart Oförglömlig text (Dikt!) !!!
2018-06-23

  morgonstjärna VIP
tänk vad människor kan upprepa sig
innerligt väl
2018-06-06

  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt vackert!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP