Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pubertetskonst född för att döda...


Pekoral erektion

 

Magen är en uppblåst försäljare,

knorrar och spänner och buktar,

det sjuder under huden.

 

Jag smyger in på damernas utan alibi

låter vattenkranen kamouflera mitt förvärv:

 

Plopp,

dripp,

dropp,

plask,

plums.

 

Jag stirrar ner i porslinspokalen,

vad ser jag?

Rött gehäng på brunt

menstruationsträck i groteska former

en tolvårings kaoskubistiska surrealism

filtrerad och förfinad genom slaggprodukter.

 

Jag är tampongernas Jackson Pollock.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-02 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP