Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bara särken

Den öronbedövande tystnaden den första skälvande natten i juni.

Västergöken hörs på avstånd.
Svanar stämmer in något mer söderut.

Här är ljummet.
Helt stilla.

Jag saknar inget där jag står lutad mot altanräcket i bara särken med katterna strykande kring benen.

Gryningen är här, tar stilla över natten.
Frid fyller min väldigt trötta kropp och knopp.

Världen vaknar.
Jag går och lägger mig.




Fri vers av PhanLieB
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-03 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB