Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Så sitter jag här
i resterna av mitt liv
Det är mycket kvar




Bunden vers (Haiku) av Terapipoeten
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-06 14:38



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kraftfullt!
2018-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Bra!
2018-06-10

  DavidM VIP
En haiku som berör ända in.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten