Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig ...

 

 

alltid vid din sida

trivsamt småprat om rosiga bubblor

och naiva drömmar

livets gränser sakta suddas ut 

tankar möter tankar

och jag tror på förståelse

varenda beröring talar sanning

som luften vi andas

som livet med oskrivna sidor

så länge vi två

existerar

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-04 20:56



Bookmark and Share


  HelenaW
Det lyser mellan raderna, värme
2018-10-25

    ej medlem längre
Så vacker!
2018-10-16

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga rader! Applåd!
2018-10-11

  Lars Hedlin
Väldigt fint skriftat :)
2018-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämda och kärleksfulla toner i din vackra dikt!
2018-10-05

  Quasimodo
En skön beröring här i de andetag vi andas in av samma luft!
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One