Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor och saker är så olika inbördes att de liknar varandra till sin natur.


Ger frågor automatiskt svar?



En del människor är för goda
för sitt eget som mesta.

En del frågor om livet
hör väl till de bästa?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 12:08



Bookmark and Share


  ULJO
Lika på ytan men så olika på insidan. Som väl är.
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP