Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sökte dig, som du sökte mig.


Ta Kontakt

Ta kontakt, söker kontakter
från alla städer till andra länder
jag söker dig, som sökte äventyr
dig som älskar natur, och bergspromenader
söker dig som älskar livet sig självt
mer än allt annat, vi pratar hav
som djupa frågor utan svar
reflektera livet, inga krav
meditera tankar från molnet
som uppkopplad
varje dag, till ett världsaltar
fullt med kunskap
delar med mig av allt
som jag är ett redskap
växer tillsammans eller helt separat
spelar ingen roll, det var mötet som skapa
minnen, som fastna
i tider som rastas, och pausas
kommer ihåg dig, även som ovän
till bästa vän, tills dagen jag ligger i min dödsbädd
min sista stund, liggandes i min älskade säng
som i min älskares säng,
som i älskog med min älskade vän
jag längtade till dagen som denna kom
när sista minuter känns som längsta timmen
när sista minnet flashar förbi
som sista andetaget är taget
jag tickar som klockan, sista tick tock tack för mig..




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael