Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är mat

Ord är mat
för inuti

utan fat
och skafferi

vi äter
det vi ska bli

kött rotfrukter
och potäter

eller tårta bulle
och biskvi

ord är mat
för inuti




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden är bra föda. De förbättrar våra liv. Bra och tänkvärd text.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren