Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på

 

 

värmen envis är

aldrig är man nöjd

allt är besvär

tålamodet är så töjt

 

nu regn alla önskar 

torkan ger ej skörd

träden dock de grönskar

det behövs mer nederbörd

 

tänk om det blir skyfall

gatan blir som Amazonas

någon sitter högt upp i tall

man slutar aldrig förvånas

 

ska nog bygga mig en ark

bäst att sig gardera

en båt av starkaste bark

med den kan jag parera

 

höga vågor och fall

genom forsar och strömmar

jag sitter på en pall

där utspelar sig märkliga drömmar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 16:21



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Människan är svår att behaga....
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP