Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten hör till Vildsna-boken och jag la den som ett inlägg på min blogg tidigare.


Bara som en liten tanke.

Ett kommunikationssamtal mellan de-högre.

-Sätta ”kupa” på, för ett yttre skydd är omtänksamt men de-vi är så utvecklade att det känns, de-vi behöver ”ren” luft.

-Och också inget ”gung” så blir det genast nödvändigt att rensa luften med röst energin.

-Onödigt.

-Vet att de-vi kan få yttre skydd genom ”1 meter runt, fri zon” kanske pröva det på skyddsobjekten? Fast de kallar dessa för ”han är vår” konstigt uttryck från polisen.

-Nu tycker ni kanske att det här verkar flummigt men jag gillar att ”gå på djupet” och känna efter och verkligen förstå, hur allting ändå faller samman i min unika tidslinje.

Den här studien ingår i konsten;

”Att få leva och må bra”

utan att omgivningen vill det.

-Det är så det känns när man inte får bli vuxen i lugn och ro.

-Jag tänker alltid på en herde när jag skriver ordet får, kanske bättre att skriva, får lov istället men då känns det som de-vi får lov. Alltså ledigt, kanske just va de behöver nu.

-Bara som en liten tanke, från vem?

-Till spelet, vilket ord i bilden ska bytas ut mot, ett?

-Kan också betyda samförstånd, men det tar vi sen.

Ett kommunikationssamtal mellan de-högre som sitter och spelar mitt spel.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-08 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP