Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nix!


sucid

Inträngd och missförstådd, ensam
aldrig skulle jag ta mitt liv, bara lite lagom
förbannad över viljan, att vakna och bli förstådd, sedd, ha andrum
ledsen över lusten
det är tur att jag sett för mycket amerikansskitfilm
där händer det att ambulansen kommer och magpumpningsmaskinen inte gör så ont
och ingen skuld sen.
Jag är en dödlevande
skulle ringa 1 1 2, vänta skrämsas och svälja sen
med laporaug
och vakna som en levande död.
Nyfödd och starkare! Javisst
Jag tror inte på amerikans film
men på euorpeisk
mitt liv är ett anslag till filmen meningen med livet och i det
hade det hänt att något gick fel och jag vaknade inte
utan hemsökte alla som ett halvgult spöke för att skrämlsas och säga att jag förlåter. Ja i himlen har man humor och ett lätt sinne, i europa en mer avancerad verklighetssyn på riktigt viktiga saker än i amerikat - tror jag
Att jag redan hade gjort det, förlåtit alltså, men ändå krävde en ursäkt, och slog slag i saken eller gav upp tanken att vara vaken
tänkte alltså asvlut, att vakna sen o Kanske få blommor och socialstöd en liten hämd, bli fullständigt friskförklarad
men har sen en riktigt verklig sorglig vetskap om allvarliga ting
min pappa tycker att jag skulle äta psykofarmaka för hans galenskap
psykofarmaka är mitt skrattord sen dess och pappa en lustig gubbe
jag förlåter, begraver tanken på hämnd
ändå skriker något i mig, nån som blev begraven
tonårstjejen
som undrar varför ett barn drar i hennes känslor
men vist var jag vuxen nu
och medla det kan jag ju




Fri vers av ellibell
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-06-08 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellibell