Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den livslånga sorgen


E N S A M H E T E N

jag kommer på mig själv rätt ofta med att lista oförrätter
är man mig är det svårt att låta bli
är man mig, har man lätt att låta bli, med ens man börjat!
jag sänker aska av en malbro light i ett plastglas med fiskar
och sörjer att jag svept whiskyn, förut
avsaknaden är fatal
och orsaken till ånger lika så
oförrätterna är ett hån
det är för viljan till konstruktivitet
mot modet, som är ljummet och destruktivt
att känna eller inte känna
det är frågan
att skydda andras otillräklighet
är pinsamt
och mycket storsinnt

2 200 redogör SMHI för mitt känslotillstånd, det är en ny upptäkkt
pengar och tid är lika dött
iskallt
jag lyssnar på \"idiot wind\" iväntan på 2 & 2
alltså ganska ofta
men när SMHI är klara blir det tyst
precis som ringsignalen från mobilen är
den ringer inte
och ensamheten i mig vibrerar

minna vänner tycker att jag är komplex
och aldrig har dom hört smhis skärgårdsrapport
själslöst
men det är min hemlighet

dont think twise its allright

SMHI:

Till en början sydvästlig vind 6-10 m/s
i hjärtat
vrider vinden
till omkring nordväst och börjar avta, på natten, 3-7 m/s.
Lokalt, i ögonen, regnskurar, annars god sikt
Ålands hav- skärgårdshavet och norra östersjön
föraktet, svårmodet och den ljuva kärleken
Omkring nordväst 5-10, långsamt avtagande, inatt omkring väst 2-6




Fri vers av ellibell
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-29 09:50



Bookmark and Share


  britt-marie VIP
Har aldrig hört väderrapporten på det sättet.
Spännande tanke
b-m
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

ellibell