Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindelse

Jag känner dig inte
Men jag vill att du känner på mig
Jag vet inte hur du är
Men jag drömmer om at du är med mig
Jag vet inget mer än ditt namn
Men jag vet att jag vill ha dig

Dig. Du.

Jag vet inte vem du är
Men jag vill ha den jag tror att du är.




Fri vers av adlitam
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-09 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adlitam
adlitam