Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvens

 

 

 

ärren vi fått i livet

minner oss om 

det som är livet

att älska det

trots motgångar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-10 09:59



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ta det onda med det goda!
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP