Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min perfect match?

Hej!
När ska du förstå
Att vi har något vi två

Tror du man kan ta förgivet
att få ha så roligt i livet

Du förstår vad jag tänker,
skrattar åt mina skämt
Den senaste tiden har
jag haft dig i huvudet jämt

Men du fortsätter leta, bortanför mig
den perfekta kärleken har blivit din grej

Förstår du inte att kärlek måste få gnaga
och vara lite ful
man måste ha lite tråkigt
så man kan ha jävligt kul

Du vill ha det ljuva,
det söta som på film
Jag vill att det ska skava och brännas,
skakas och verkligen kännas







Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-10 19:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Schysst rimmat ,
2018-06-15

  Stay Golden
Förstår du inte att kärlek måste få gnaga och vara lite ful
att man måste ha lite tråkigt
så att man kan ha jävligt kul ''

Genius!
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake