Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börskrasch

Investerade i ljuset
Som sken på dig och mig
Satsade allt

Lät det kosta vad det ville
Min tur att vinna, förnuftets röst
Friskt vågat, hälften vunnet
Varför känns det inte som en tröst?















Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-04 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake