Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlesurr

 

 

 

plötsligt surr i köket

det brummar mot rutan

vilsen humla vill ut

desperat irrande

förstår inte

ser bara det utanför

sträcker mig

får av översta fönsterhaken

öppnar fönstret

humlan flyger mot friheten

med ett glatt surrande




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-11 10:13



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Somriga ord....
2018-06-11

  Fulbergarn
humlor surrar så skönt
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP