Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud Vreden och Hämnden



Gud delade sig i miljarder smågudar
Sedan sprang han hastigt iväg

Vreden och hämnden gömde vapen i källare
och i skafferier
under oskyldigas madrasser
osynliga revolvrar
i hjärtats och hjärnans vapenförråd

Låt oss leta upp smågudar
för att sedan störta dem

Gud klädde sina ord och trasor i guld




Övriga genrer av innakarin
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin