Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handikapp-Haiku

 

 

 

livserfarenhet

kallas de misstag man gjort

kryckor att stå på




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-11 12:02



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Småler vid sista raden...


2018-06-12

  Per Drysén
Absolut. Därför faller man inte så lätt numera.
2018-06-11

  Annika Persson
Rid på din kamel
långt bort
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP