Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skärva smuts




Du är axplocket av det som blev kvar

En spillra av den mänsklighet ingen ville ha

En skärva human smuts som eliten borstar bort


 

Din silversked var en deal med tomma händer
 
Bundna bakom ryggen och fyllda av sår

Men ingen kan preskribera dina lungor


 

Skriet är våldsamt och vredgat, som stål mot betong

Det stör maktens pimpinetta bufféer

För du sparkar åt alla håll - så du slickar i alla fall inte!

Helt plötsligt blev du farlig, ett påtagligt hot


 

Helt plötsligt blev du en människa






Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-11 15:18



Bookmark and Share


  Tess74
Den är bra!
Fukk eliten
2018-06-11

  Fulbergarn
Ingressen är också kanonbra
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP