Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kan allt - men alla kan dra åt helvete!


Hej, älskling!




Hej, älskling!

Ta med din skugga och möt mig vid mina ljumskar.

Vila ditt samvete och drilla mig till tystnad.

Musicera med din spruckna luta i min mun.

 


Hej, älskling!

Låt mig ruttna under din tunga arkitektoniska dröm.

Kom och försnilla ett ögonblick av samförstånd.

Smutskasta mina öron med ditt svarta alfabete.



 

Hej, älskling!

Kolorera mitt ansikte och vissna över min mage.

Uppfostra mig till den jag aldrig mäktar med att bli.

Låt mig uppleva hur hala trappstegen egentligen är.

 


Hej, älskling!





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-11 23:24



Bookmark and Share


  henke_r
Smäktande ord paketerade i en härlig form.hala trappsteg, så jävls bra!
2018-06-13

  Kaptenlöjtnant
bra talat.
Kvinnan är ett elakt släkte
2018-06-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En svartsynt text med livshelvetets äkthetsstämpel! Som ett knytnävsslag mitt i solar plexus!
2018-06-12

  Öknens Ros VIP
Sista raderna i dikten kanon, du hittar verkligen känslan i dina alster!
2018-06-12

  Tess74
Jag älskar verkligen dom två sista raderna innan Hej älskling kommer igen. Du kan verkligen sätta ord
2018-06-11

  Viksten
Intensivt
Äkta
Det gillar jag
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP