Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att se upp vem man Tänder på...


Horbocken - En limerick om dental orientering

 

En horbock som föddes i Bender,
fick massage medelst mun och med händer.
Men se horan var sjuk,
hon bet tag i hans kuk,
så nu pippar han fnask utan tänder.

 




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-12 08:59



Bookmark and Share


  Harriette
:-)

2018-06-18

  Kaptenlöjtnant
ha ha
2018-06-13

    ej medlem längre
Fan vad trött i pallet jag är. Jag glömde ju skriva att det var en utmärkt limerick. Det ÄR en utmärkt limerick.
2018-06-12

    ej medlem längre
Dra ner byxorna på gammelmormor!
2018-06-12

  Fulbergarn
Huvudsaken han pippar!
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP