Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Ted och Kenneth Gärdestad.


Livet har inget lyckligt slut

 

 

 

den ene skrev de vackraste rader

om sol, vind och vatten

om livets spel och charader

om stjärnorna på natten

 

den andre satte toner till orden

en oslagbar kombination

melodierna spreds över jorden

så vacker var varje ton

 

men vackra sagor är alltid korta

den ene till livet sa adjö

den andre är också borta

vi ska alla en gång dö

 

musiken lever kvar

så också orden

det som en gång var

är kvar här på jorden




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 12:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En finstämd och insiktsfull text. Deras ord och musik finns för evigt.
2018-06-12

  Cikoria Blå VIP
Vacker dikt.
Fint komponerat.
2018-06-12

  Viksten
Kloka och träffsäkra rader
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP