Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer till dig

Smyger mig in i ditt hus
Vi har överenskommit det så
Dörren är lämnad öppen

Tyst tyst smyger jag in
Tar av mig tofflor
Trär klänningen över huvet

Gläntar på din dörr
Hör dig sova därinne
Du snarkar lite stilla

Lyfter varsamt på täcket
Tror du vaknar lite
Lägger mig tätt intill

Täcket över oss båda
Min svala smått frostnupna kropp
Din sovvarma skönt dåsiga

Du sträcker ut din arm
Jag ligger på sidan
Sidan av min hals kupar runt din arm

Min kylslagna arm över ditt bröst
Mitt tunga svala lår över ditt varma
Min andedräkt i din halsgrop

Så längesedan och så nyss
Så välbekant och så nytt
Smått blyg och så självklar

Vi slumrar lite, sover
Din stora värme blir min
Närheten av dig värmer mig inifrån




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 389 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-13 02:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är nyttigt med närhet vare sig man sover eller är vaken.
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB