Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEMPUS

 

Dagarna mals

obarmhärtigt

 

mellan tidens käkar

 

som spottar ut

ouppfyllda drömmar

 

grusade

förhoppningar

 

men orden

fortsätter leva

 

och drömma

 

det skrivna

har evigt liv




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-06-15 17:00



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så fint du uttrycker dig om orden . Och visst de ändrar aldrig form .
2018-06-18

  Feliaxel VIP
Tänkvärda ord
2018-06-17

  Lars Hedlin
Tankeväckande och bra!
2018-06-17

    ej medlem längre
Drömmarna som sväller över livets bräddar bor i dina ord.
2018-06-17

  Petter Wingren
Vacker dikt med tydligt bildspråk om tidens obönhörliga dominans med lyriken som tidsfri zon.
2018-06-17

  DavidM VIP
En text med hög precision kring tiden och skrivandet. Väldigt fint skissat.
2018-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärt...
2018-06-16

    ej medlem längre
Just så, fint..
2018-06-15

  Valter Örn VIP
Hoppfullt att veta !
2018-06-15

  M.Eta
Så bra att ha orden att ta till.
2018-06-15

  Fem hjärtan VIP
Ja så är det med tiden .. tur då att orden lever kvar.
2018-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om tidens påverkan, vemodigt om det som försvann, glädjande om det som är kvar.
2018-06-15

  Poeten Salvador VIP
Har aldrig tänkt i de banorna men tror dina ord stämmer
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP