Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avslut


Nytt liv

Den dag du går ut

ur din smärtas fängelse

vänder död till liv




Bunden vers (Haiku) av Sommarnattsljus
Läst 447 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-17 07:14



Bookmark and Share


  annapoem
Rakt in, orden går rakt in
Tvingar fram tårar jag inte vill kännas vid. Hur fick du plats med det, i tre rader?
2018-10-06

  Quasimodo
Precis och rätt så för livet!
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus