Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick iden då jag laga mat, överroamtiserade minnen från ett tidigare liv skule jag tro:)


Den man inte kan få

Varför kan jag inte sluta att tänka på dig
Varför hör du inte av dig till mig
Du vet ju att jag inte kan eller får
Du finns i tankarna medan timmarna går

Är du den som jag aldrig kommer att få
Är du den som jag aldrig kommer att nå
Hjärnan har talat men hjärtat vill inte förstå
Men ändå min vän kanske det ändå är så

Som det ser ut nu kan jag inte få dig fullt ut
Jag vet att jag borde, men kan inte göra slut
Du ska aldrig få veta allt som jag känner
Jag ska låtsas att vi först och främst är vänner

Är du den som jag aldrig någonsin kan få
Är det helt enkelt inte möjligt för oss två
Jag försöker verkligen, jag vill att det ska gå
Men jag drömmer mig nog bort i det blå
Men det finns stunder då man säger \"men ändå\"

Jag önskade jag visste vad du tänker och vad du vill
Aldrig att jag berättar hur det ligger till
Jag önskar jag visste om du känner så som jag
Det känns som vi brutit mot en gudomlig lag

Är du den som jag aldrig någonsin kan få
Men den som jag alltid kommer försöka att nå
Du väcker känslor som jag inte kan förstå
Vad har vi egentligen påbörjat vi två
Hur ska det sluta, älskling hur ska det gå

Jag vet inte om du har riktiga känslor för mig
Älskling jag vet bara vad jag känner för dig
Älskling Ja vet inte varför du gör som du gör
Jag vet bara att ditt sätt klär av mig och förför




Fri vers av PPQ
Läst 377 gånger
Publicerad 2004-10-08 21:15



Bookmark and Share


    Malin Johansson
kan känna igen mig i det efterlängtande. en kärlek som är svår att nå!!!
trots att det finns där framför en...!!! gillar din dikt mycket!!!
2004-10-08
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ