Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

På mossa syns skogen

Svajande blåbärsblad
halvhöga kantiga stenar lyser upp kinden
Alldeles grönt alldeles blått

Från det långgrunda bergets toppar
rinner porlande vatten till träkåsor
Japanerna förstår inte att dricka
ur en prasslande skogsglänta
De skrattande japanerna

Ljuva minnen av mamma
som vajande rosor på solgången av långt gräs
Stanna
jag måste prata med dig en gång till
Änglar finns




Övriga genrer av innakarin
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin