Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födAs

 

 

Det viskas av väsen denna midsommarnatt
Närsom jorden sin make möter
Hon väntar lustfylld i djupa dalar
Han stören i jorden stöter.

Vänd blir nu natten, dagen kortar
Havande vart litet andetag
Av det som livmödrar varsamt föder
Får livet kraft till ännu en dag




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 20:15



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Stämningen - Moder jord - Föderskan !

Gillar !!!
2018-07-04

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2018-06-21

  ULJO
Fin lyrik
2018-06-21

  morgonstjärna VIP
trolldom i språk och ton
föder magi
lyrisk makt
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP