Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sengångare

Spännande
Trögdjurens långsamma rörelser
Som någon som hittat sin alldeles egen rytm
och inte går att skynda på
De stora sengångarna som en gång levde på marken
är utdöda
Sengångarens försvar är att inte märkas
Att hänga alldeles still, med ett perfekt kamouflage
grönskimrande,täckt av alger
Ingenting alldagligt, tråkigt
Deras exteriör är starkt anpassad till ett upp och nedvänt liv
Ibland hittas döda sengångare hängande i träden
oförmögna att ramla ner




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-21 23:38



Bookmark and Share


  Viksten
Kreativ spännande text
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP