Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgens röda domherrar

Favoriterna vid fågelborden
Tecken på snö
eller vidskepelse

Sorgen
mindre svart nu när domherrarna
besöker fågelborden

Hanar som honor sjunger sin gnisslande
knirrande sång

För alla oss frusna
därinne i husen

Sorgens röda domherrar gläder oss ännu en tid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-22 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP