Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest...


Asexuell komplexitet

Jag knullar tjejer patriarkalt.
Min kuk är försumbart, oberäknelig för den håller inga krav.
Funderar på att bli homosexuell, för att.
Varje vardagskväll sitter jag och runkar av mig själv.
Helt normalt, en singelpappa utan barn eller ansvar.
Suger verbalt oralt av min sexualitet till komplexitet från pressen att "vara bra".
Tillräcklig, är inte lojalt.
Självkritisk är lokalt.
Vill bara våga förbättras snarare än förändras.
Göra henne våt tills regnet gör henne sval.
Äta sushi till frukost, brunch, lunch, middag och kvällsmat.
Men vill mer, ge henne mitt allt.
Våra vibrationer ska kommunicera.
Vara solkraft med frekvenser varma vågor som mediterar.
Krama henne på ett astralt plan.
Kosmisk anda, ett längre andetag.
Ett emellan liv och död.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-22 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael