Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krusning på ytan


Tårarna som rinner

Över ett förlorat värv

En tid som fanns

Som existerade

Levde

Ett kort ögonblick

En millisekund

En blinkning

Och

Sorgen som uppstod

Kort därefter

Och krusade någons yta

Bildade ringar på vattnet

I det imaginära universum som är livet.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-23 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP