Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens sönderfall


Din värld är skör

Ditt allt

Din sfär

Din bubbla

Ditt luftslott

Det

Du byggde upp

Det

Rämnar

Faller isär

Inför dina ögon

Vad som är kvar

Ryms i en liten ask

Som dina smutsiga
Händer krampaktigt håller.

Komprimerade minnen




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-23 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP