Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarfröjd

Så uppenbart klart
-värme finns mitt i ösregn
I vänners omsorg

en kylslagen midsommar
blåser ändå ljummen vind




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-23 12:11



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Hoppfull poesi.
Värd att läsa många gånger.
2018-06-24

  majola VIP
En hoppfull tanka, tycker jag
2018-06-23

  Larz Gustafsson VIP
För mig är midsommar synonymt med sorg.
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten